SOCAR Türkiye Lean Six Sigma Day Etkinliği

Yayınlanma Tarihi: 03-08-2023

Bölümümüze SOCAR Türkiye Lean Six Sigma Day Etkinliğinin katılımına ilişkin davetiye iletilmiştir. Etkinliğe ücretsiz olarak katılmak isteyen öğrencilerimiz (Kontenjan 8 öğrenci ile sınırlıdır), bölüm öğretim yardımcımız Araş. Gör. Elif Yörük’e (elif.ercan@deu.edu.tr) mail yolu ile iletişim bilgilerini (Ad/soyad, e-mail ve cep telefonu numaraları) ileten ilk 8 öğrencimiz etkinliğe katılabilecektir.

Konferans Detayları:

Etkinlik Adı: Lean Six Sigma Day

Tarih: 24 Ağustos 2023, Perşembe

Saat: 09:00 – 16:00

Yer: Swissotel Büyük Efes, İzmir

Yalın Altı Sigma ve Sürekli İyileştirme alanlarında panel ve konuşmaların yer alacağı bu konferansta, sürekli iyileştirme alanında yerli ve yabancı uzmanlar, sektörün önde gelen firmalarından katılımcılar ve Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklardır.

Öğrencilerimize duyurulur.