“Mezunlar Arasında: Bir Mezunumuz Anlatıyor & Endüstri Mühendisliği Alanında Kariyer Yolculuğu” Temalı Etkinlik

Yayınlanma Tarihi: 25-09-2023

Sevgili Öğrencilerimiz & Mezunlarımız,
“Mezunlar Arasında: Bir Mezunumuz Anlatıyor & Endüstri Mühendisliği Alanında Kariyer Yolculuğu” temalı etkinliğimiz, 27 Eylül Çarşamba günü saat 11:00’de Dr. Çağla Cergibozan Moderatörlüğünde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya Güçdemir’in katılımı ile onlineDEU (Sakai) üzerinden END Kariyer Etkinlikleri kanalımız üzerinden gerçekleştirilecektir. Bölümümüzün her ay düzenleyeceği bu etkinliklere katılmanız, kariyerinize etkin şekilde yön verebilmeniz ve sektörde başarıya ulaşmış kişilerin deneyimlerini sizlerle paylaşması adına oldukça önem taşımaktadır.

Etkinlik afişine ulaşmak için tıklayınız.