Kariyer Planlama Etkinliği – Söyleşi Duyurusu – Revize: 12.05.2023

Yayınlanma Tarihi: 11-05-2023

Önemli Not: Etkinliğimizin günü, başka bir etkinlikle çakıştığından dolayı, 16 Mayıs Salı günü saat 11:30 olarak revize edilmiştir.

Değerli Öğrencilerimiz,
16 Mayıs Salı günü saat 11:30’da 1995 yılı mezunumuz Sayın Erdem Işıklı sizlerle buluşmak için bölümümüzde olacaktır. Işıklı, Tetrapark, Diadeo, Nike, Levi’s gibi uluslararası firmalarda çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulunmuş olup günümüzde L’oreal Fransa ve Polonya’dan sorumlu olarak kariyerini devam ettirmektedir. Işıklı, kariyeri boyunca Amerika, Hollanda, Polonya, Fransa gibi ülkelerde çeşitli görevler üstlenmiştir.

Işıklı ile söyleşi yapmanın siz değerli öğrencilerimiz için oldukça kıymetli olduğunu düşünüyor, ilgilenen herkesi söyleşimize bekliyorum.Dr.Öğr.Üye. Şebnem Demirkol Akyol
DEÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü

Tarih: 16 Mayıs 2023 Salı