Yayınlanma Tarihi: 15-05-2023

Etkinlik Adı: Kariyer Hedeflerinin Değerlendirilmesi (Kariyer Planlama Dersini alan 1. Sınıf Öğrencileri ile Söyleşi)
29 Mayıs Pazartesi günü saat 13:00’te, geçtiğimiz dönem kariyer planlama dersini alan 1. sınıf öğrencilerimiz ile Kariyer hedeflerinin değerlendirilmesi (Planladığınız hedeflere ne kadar ulaştığınız, yaz döneminde hedeflerinizle ilgili neler yapmayı planladığınız vs.) hususunda onlineDEU üzerinden bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Online olarak düzenleyeceğimiz bu etkinliğe katılmanız, daha 1. sınıfta yolun başında iken kariyer hedeflerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymanız ve ilerleyen akademik dönemlerde bu hedefleri gerçekleştirmeniz açısından önem arz etmektedir.

Etkinlik afişine ulaşmak için tıklayınız.