IndEx’22 Etkinliği

Yayınlanma Tarihi: 08-02-2022

Değerli öğrencilerimiz,

Koç Üniversitesi IES (Industrial Engineering Society) topluluğu tarafından aşağıdaki duyuru bölümümüze iletilmiştir.

Türkiye’de öğrencilerin düzenlediği sayılarla en büyük kariyer etkinliği olan IndEx’22 25-26-27 Şubat tarihlerinde online olarak gerçekleşmektedir. Her yıl yaklaşık 1000+ kişiyi ağırladığımız etkinliğimizde her yıl belirli okullara IndEx için kontenjanlar ayırıyoruz. Okulunuzun başarılı öğrencilerinin katılım göstermesi de bizim için IndEx’in hedeflerinden bir tanesi. Bu etkinlik Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin katılım gösterdiği, workshoplar ve caseler (vaka analizi) ile desteklendiği bir etkinlik. Bu nedenle öğrencileriniz için de çok yararlı olacaktır diye düşünüyoruz.

Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz IndEx’21, 3500 başvuru arasından CV elemesi ile seçilmiş 81 üniversiteden 1000+ katılımcı ile Koç Üniversitesi’ndeki kariyer etkinlikleri arasında bir rekora imza atmıştır.

Geçen yıllarda TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Eczacıbaşı Holding Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ali Aköz, Zorlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Emre Zorlu, Visa Doğu Avrupa Bölge Müdürü Belma Ülman, Ünlü&Co kurucusu Mahmut Ünlü, P&G şirketi CEO’su Tankut Turnaoğlu gibi konuşmacıların yanında Türkven, Unilever, Borusan gibi partnerlerimizden de konuşmacı ağırladığımız bu etkinliğimiz ile ilgili detaylı bilgileri ekteki dosyalarda bulabilirsiniz. Kurumsal yerlerden gelen konuşmacılarımızın yanı sıra, geçmiş yıllarda, Erdil Yaşaroğlu gibi isimleri gerek konuşmacı gerek sunucu olarak ağırlama şansımız oldu.

Bu sene de TEB, HP, Unilever, P&G, Yıldız Holding, Borusan, Eczacıbaşı, Coca Cola İçecek, Ünlü&Co, BAT, Zorlu Holding, Abdiibrahim, Henkel, Big Four: PWC, KPMG, Deloitte, EY gibi şirket ve kuruluşlarla bu sene için iletişimimiz devam etmektedir.

Bu sene IndEx etkinliğimiz 25-26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir. İlgilenen öğrencileriniz sosyal medya üzerinden @ieskocuni hesabından bilgi alabilir, sormak istedikleri sorular için ies-club@ku.edu.tr adresinden bize ulaşabilir.