“Elektrik Motorlarında Verimin Arttırılması” konulu ideathon duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 25-11-2022

DEPARK/DETTO ve BAMBU organizasyonunda, VOLT Elektrik Motorları işbirliğinde “Elektrik Motorlarında Verimin Arttırılması” konulu ideathon gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe ilişkin ayrıntılar aşağıdaki gibidir:

Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvurusuna açık olan ideathona, en az 2, en çok 5 kişilik ekipler kurarak katılabilirler.

İdeathonun konusu kapsamında iş fikrini destekleyecek çevrim içi  eğitim yapılacak ve bu eğitim linki, ideathona katılan tüm takımlarla başvurunun ardından paylaşılacaktır.  İdeathona başvuran tüm adaylar eğitimi izleyerek hazırladıkları projeleri sisteme yükleyebileceklerdir. 7 Aralık 2022 günü projelerin teslimi sonrası seçilen projeler  12  Aralık 2022 günü düzenlenecek proje sunumları sonunda ödüllerini alacaklardır.

Birinci ekip 5.000 TL, ikinci ekip 3.000 TL üçüncü ekip de 2.000 TL ödül almaya hak kazanacaktır.

Etkinlik afişine ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 5 Aralık 2022

Projelerin Teslimi: 7 Aralık 2022