Ek Sınavlar ile İlgili Yeni Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 01-11-2021

Fakultemizin Degerli Ogrencisi,

Azami Sure sonunda (Hazirlik sinifi haric 7 sene sonunda mezun olamayan ogrenciler) icin 2020-2021 ogretim yili bahar yariyili sonu itibari ile azami sure sonunda hic almadigi ders sayisi 5 den fazla olmasi nedeniyle ek sinav hakki kullanamayan ogrenciler ve hic almadigi ders sayisi 5 ve altinda olup ek sinav hakki kullanan ogrenciler (Ek Sinav hakki kullandiklari dersler haric) icin Yuksekogretim Kurulu Baskanligi’nin 27.09.2021 tarihli karari ve Universitemiz Senatosu’nun 08.10.2021 tarihli karari geregi alip kaldigi dersler ile hic almadigi derslere ogrencilerin basvurulari uzerine 2 Ek Sinav yapilacak olup Fakultemiz ogrencileri dilekcelerini ogrenci islerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Son Basvuru Tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi Mesai Bitimine Kadar

a) 1. Ek sinavlar 01-09 Subat 2022 tarihleri arasinda yapilacaktir.

b) 2. Ek sinavlar 10-17 Subat 2022 tarihleri arasinda yapilacaktir.

c) Stajlar ile uygulama iceren ve dogrudan sinav yapilmayan proje vb
dersler icin iki ek sinav yerine gececek uygulamalar ile ilgili bilgiler
daha sonra ilan edilecektir.

Bilgilerinizi rica ederim.