Danışmanımla Buluşuyorum Etkinliği Duyurusu – Revize:7/11/2022

Yayınlanma Tarihi: 18-10-2022

Danışmanımla Buluşuyorum Etkinliği  – Doç. Dr. Kemal Subulan (Revize: 13/10/2022)

Doç. Dr. Kemal Subulan, danışmanı olduğu tüm öğrencilerle, 18 Ekim Salı günü saat 12:00’de C106 no’lu sınıfta bir toplantı gerçekleştirecektir. Her dönem başında gerçekleştirilen “Danışmanımla buluşuyorum” etkinliğine katılım, öğrencilerimizle daha etkin iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyebilmek ve de bölümüzün performansını arttırmak açısından oldukça önem taşımaktadır.

Not: Etkinliğe katılım imza karşılığı gerçekleştirilecektir.

Danışmanımla Buluşuyorum Etkinliği  –  Dr. Öğr. Üyesi Seren ÖZMEHMET TAŞAN

2022/2023 Güz yarıyılı için akademik danışmanı olduğu tüm öğrencilerle, 20 Ekim perşembe günü saat 9.30-14.00 arasında Z08 no’lu sınıfta (zemin kat derslikler koridoru) “Danışmanımla Buluşuyorum” etkinliği altında bir toplantı gerçekleştirecektir. Her dönem başında gerçekleştireceğimiz “Danışmanımla buluşuyorum” etkinliğine katılımınız, siz öğrencilerimizle daha etkin iletişim kurabilmek ve sorunlarınızı/önerilerinizi dinleyebilmek açısından oldukça önem taşımaktadır.

Danışmanımla Buluşuyorum Etkinliği  –  Doç. Dr. Özcan KILINÇCI

Doç. Dr. Özcan Kılınçcı, danışmanı olduğu tüm öğrencilerle, 25 Ekim Salı günü saat 12:00’de C106 no’lu sınıfta bir toplantı gerçekleştirecektir. Her dönem başında gerçekleştirilen “Danışmanımla buluşuyorum” etkinliğine katılım, öğrencilerimizle daha etkin iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyebilmek ve de bölümüzün performansını arttırmak açısından oldukça önem taşımaktadır.

Not: Etkinliğe katılım imza karşılığı gerçekleştirilecektir

Danışmanımla Buluşuyorum Etkinliği  –  Doç. Dr. Fehmi Burçin ÖZSOYDAN

Doç. Dr. Fehmi Burçin ÖZSOYDAN, danışmanı olduğu tüm öğrencilerle, 11 Kasım Cuma günü saat 12:00’de C110 no’lu sınıfta bir toplantı gerçekleştirecektir. Her dönem başında gerçekleştirilen “Danışmanımla buluşuyorum” etkinliğine katılım, öğrencilerimizle daha etkin iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyebilmek ve de bölümüzün performansını arttırmak açısından oldukça önem taşımaktadır.

Not: Etkinliğe katılım imza karşılığı gerçekleştirilecektir